Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ánizsos csillagok

2010.09.03

 

20 dkg vaj, 30 dkg cukor, 40 dkg liszt, 1 narancs héja vagy 1 teáskanál narancs aroma, 2-3 teáskanál ánizsmag, 1 teáskanál őrölt szegfűszeg, 2 egész tojás, 1 tojásfehérje (a kenéshez)

 

Az összetevőkből rugalmas tésztát gyúrunk, csillag alakú szaggatóval kiszaggatjuk. A tetejüket megkenjük tojásfehérjével, és megszórjuk kristálycukorral vagy szeletelt madulával. Előmelegített 160 fokos sütőben 20-30 percig sütjük. kb 70-80db lesz belőle.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.