Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Majonézes krumplisaláta - SR100%

2009.11.29

kb 1 kg krumpli héjában megfőzve, egy kis fej lilahagyma, tejföl, majonéz, mustár só, bors

A hagymát és a krumplit felkockázzuk és egy nagyobb tálba tesszük.

Hozzáadunk 3 evőkanál tejfölt, 6 evőkanál majonézt, 1 kávéskanál mustárt, sót, borsot és alaposan elkeverjük.

Sült húsokhoz köretként, vagy önálló ételként is fogyasztható.

 

Megjegyzés:

Néha virslivel, kukoricával vagy maradék apróra vágott sült hússal is szoktam dúsítani.

Most maradék nyers salátaleveleket tettem hozzá, így is nagyon finom volt.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.