Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Extra gombás pizza - SR100%

2009.10.25

25dkg csiperkegomba, 1-1 közepes fej vörös és lilahagyma, 6 szelet csirkemell sonka, 8 vékony szelet bacon, 1csomag apró mozzarellagolyó, oreganó, bors, bazsalikom, fokhagymapor, metélőhagyma, 2 kiskonzerv paradicsompüré, 1adag pizzatészta

A gombát felszeleteljük, a lila és a vöröshagymát fél karikákra vágjuk. A gombát egy kevés borssal megpároljuk, ha kész hozzátesszük a hagymát, hogy a még forró gomba kicsit megfonnyassza. A pizza tésztát megkenjük paradicsompürével, megszórjuk a fűszerekkel (oreganó, bazsalikom, fokhagymapor, metélőhagyma) ráöntjük a gombás hagymás keveréket. Rátesszük a sonkát és a bacont. A mozzarellagolyókat félbe vágjuk és egyenletesen a pizzára tesszük.

 Aki akarja, még szórhat ráreszelt sajtot is, de ez a pizza elsősorban a maradékok felhasználásával készült.

 

(A házi pizza tészta leírása a sós tészták között vagy az első pizza feltét előtt egyaránt megtalálható)

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.