Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Betyáros melegszendvics

2009.10.19

személyenként: 4 szelet zsúrkenyér, 25 dkg füstölt kolbász, 2 db keményre főtt tojás, 1 db közepes fej lilahagyma, 4 szelet lapka sajt, magyaros vajkrém, gulyáskrém, zöldpaprika, paradicsom.

A zsúrkenyér szeleteket 1 percig mikróban 500 W-on megpirítjuk. A hagymát és a kolbászt vékony karikákra vágjuk. A keményre főtt tojást megtisztítjuk és felszeleteljük. A magyaros vajkrémmel megkent zsúrkenyér szeleteket gazdagon megrakjuk kolbásszal, tojással és hagymával. Betakarjuk lapka sajttal és a sütőbe téve 3 percig 500 W-on sütjük. Tálaláskor paprikával, paradicsommal és gulyáskrémmel díszítjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.