Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hagymás kenyér

2009.10.16

2 és fél nagymérő fokhagymapor, 1 nagymérő szárított metélőhagyma,  1 pohár krumplipürépor, 4dkg apró kockára vágott margarin,1 1/3 pohár víz, 1 nagymérő olaj, 1 kismérő só, 3 1/3 pohár liszt,1 kismérő cukor, 2 kismérő szárított élesztő

Sorrend: víz, olaj, só, cukor, margarin, fokhagyma, metélőhagyma, liszt, burgonyapüré por, élesztő

(Elsőre úgy tűnt, hogy sok benne a fokhagyma, mert miközben sült nagyon intenzív illata volt, de kóstolásnál kiderült, hogy ez a megfelelő mennyiség)

Basic (alap) program, világos szín

 

Az adagok a kenyér sütőgép saját mérőeszközeivel lettek kimérve.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.