Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Töltött cukkini

2010.12.05

A cukkinit megmossuk, kb 5-7 cm-es darabokra vágjuk, a közepét kikaparjuk, de úgy, hogy egy kis talprészt hagyjunk, hogy megtartsa a tölteléket. A darált húst és az apróra vágott gombát és hagymát kevés olajon megpirítjuk kevés borssal, fokhagymával ízesíthetjük. Ha kész, hozzáadjuk a kukoricát és a borsót és még pár percig főzzük. Ha kihűlt, beletöltjük az előkészített cukkínibe és a tetejét megszórjuk grill zöldség fűszerrel. Faszénen kb 15-20 perc alatt átsül. Asztali elektromos grillen kb 25-30perc

Ugyanígy paradicsomot is tölthetünk, de fontos, hogy jó kemény darabokat válasszunk.

A képen látható nyársak tartalma:

pácolt csirkemell, vöröshagyma, lilahagyma, parázsburgonya, szalonna, pritaminpaprika, gomba, grill zöldség fűszersó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.