Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tejszínes zöldséges-húsos penne

2010.10.31

50dkg darát hus, 20-20deka brokkoli és szeletelt gomba (konzerv is lehet), 1doboz kukorica konzerv, 50dkg penne, vöröshagyma, fokhagyma, bors, kakukkfű, bazsalikom, 2,5dl főzőtejszín

 

A darált húst az apróra vágott hagymával összepirítjuk. bazsalikommal, kukkfűvel, borssal, fokhagymával ízesítjük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, a rózsáira szedett brokkolit, a kukoricát és ráöntjük a tejszínt. Fedő alatt kis lángon 15 percig főzzük, majd összekeverjük a kifőtt pennével. Reszelt sajttal a tetején tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.