Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lecsós csirke 2.

2010.01.26

1 csirkemell filé, 1 üveg lecsó, 2 paradicsom, 1 kis fej hagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, 10 dkg füstölt kolbász, liszt, olaj

A csirkemell filét kicsontozzuk, a csontot félretesszük levesnek. A húst apró kockákra vágjuk és egy tálban egy-két kanál liszttel elkeverjük, hogy minden darab oldala egyformán lisztes legyen. Két evőkanál olajat egy serpenyőben felhevítünk és amennyire lehet, pirosra sütjük a húst. Hozzáadjuk a nyolc gerezdre vágott paradicsomokat, a felszeletel hagymát, a felkarikázott kolbászt és rányomjuk a fokhagymát. Még egy kicsit pirítjuk, majd ráöntjük a lecsót és forrás után kis lángon kb fél órát főzzük. Tarhonyával tálaljuk.

 

Félkész állapotban:

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.