Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csopaki aprópecsenye

2009.10.16

40dkg pulykamellfilé, 5 dkg füstölt szalonna, 10dkg gomba, 10 dkg zöldborsó, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 cs petrezselyem, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, só, őrölt bors

Az apróra vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítom, majd beleteszem a szintén apróra vágott vöröshagymát, A pulykamellet csíkokra vágom (ízletesebb ha előtte fokhagymás tejbe van áztatva), és a hagymához keverve kb 15-20 percig erős lángon pirítom, majd hozzáadom a felszeletelt gombát és a zöldborsot. Sózom borsozom és megszórom az apróra vágott petrezselyemmel, beleteszem a felszeletelt zöldpaprikát és paradicsomot és végül a fokhagymát. Amikor a hús megpuhult petrezselymes krumplival tálalom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.